Radio de Honte is de huisomroep van ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen, met ongeveer 35 vrijwilligers brengen we programma’s met muziek en informatie voor jong en oud. Wij zijn actief in het Ziekenhuis locatie De Honte in Terneuzen, Woonzorgcentrum Bachten Dieke in Terneuzen en in Woonzorgcentrum Vremdieke in Hoek.

24 uur per dag, 7 dagen per week zijn we gratis te beluisteren via het TV-systeem radiokanaal 42 in ZorgSaam ziekenhuis locatie De Honte. Ook kan er via Kanaal 1 van het interne systeem op de verpleegafdelingen- restaurant en poliklinieken worden afgestemd. We zijn ook overal te beluisteren via internet. Sinds januari 2014 zijn wij ook te beluisteren in Woonzorgcentrum Bachten Dieke in Terneuzen en in woonzorgcentrum Vremdieke te Hoek. Iedere dag een groot aanbod programma’s door diverse vrijwilligers met als doel het brengen van amusement voor jong en oud afgewisseld met een ruime keus aan non-stop muziek.

Elke woensdagavond draait Radio de Honte op verzoek, en kunnen patiënten en familieleden verzoekjes aanvragen.

Tijdens de uitzenduren kunt u een kijkje nemen in onze studio, deze kunt u vinden op de begane grond H-Blok. Hoofdingang rechtsaf richting restaurant en dan dubbele deur door, 1e deur rechts bent u in de studio.

Organiseert u of uw vereniging een activiteit en u wilt dat Huisomroep Radio de Honte hier aandacht aan besteed, neem dan contact op met ons.


Nu op Radio de Honte:

De Honte in de ochtend
09:00 - 10:00 uur
Bekijk de volledige programmering
Wij zijn te beluisteren op de volgende locaties: